Groeten uit Lelystad

Wij zijn een snel groeiend jong bedrijf uit Lelystad

Vanuit Lelystad, de hoofdstad van Flevoland, bieden wij resellers van visuele communicatie, slimme toepassingen die de verkoop bevorderen. Op deze pagina leer je wat meer over ons.

Wij hebben ons toegelegd op het leveren van oplossingen voor resellers van visuele communicatie. Na diverse contacten met producenten en resellers van drukwerk bleek er een grote behoefte te bestaan naar een oplossing voor WooCommerce webshops. De vraag was om een plugin te ontwikkelen voor het tot stand brengen van een koppeling tussen de API van de producent en de webshop van de reseller.
Na een intensieve periode is in 2020 de eerste versie opgeleverd die door een team van resellers (bèta testers) uitgebreid is getest. Op het moment van de lancering werd echter al hard gewerkt aan de huidige versie, in deze versie zijn zeer veel verbeteringen en functionaliteiten doorgevoerd die belangrijk zijn voor jou als reseller.
En wij zitten niet stil; de plugin zal zich blijven ontwikkelen en daarbij luisteren wij uiteraard naar de resellers, jullie input is zeer waardevol!

Koppel jouw webshop met onze plugin en begin met verkopen!

Met onze plugin wordt jouw webshop gekoppeld aan de API van de producent / leverancier. Geen gedoe of moeilijke instellingen; hierdoor kun je dus vrijwel meteen beginnen met verkopen.

Demo bekijken

Maak kennis met onze bewezen oplossingen voor resellers.

Maak jouw keuze uit onze oplossingen, bijvoorbeeld onze complete webshop. Maar welke oplossing je ook kiest je bent altijd verzekerd van een betrouwbaar en snel product.

Onze plugin legt de koppeling tussen jouw WooCommerce webshop en de API van de in het systeem aanwezige producent / leverancier. De plugin is voorzien van een compacte en duidelijke configurator waarmee jouw klanten eenvoudig hun producten kunnen samenstellen.

De plugin is volledig in eigen huis ontworpen en uitgebreid getest door een groep bète testers, bestaand uit resellers van visuele communicatie. Hierdoor is een product ontstaan dat volledig toekomt aan jouw verwachtingen en eisen.

Indien je kiest voor een abonnement op een WordPress installatie met plugin dan ontvang je van ons een eigen omgeving op onze servers. Je kunt de webshop volledig naar eigen wens inrichten qua vormgeving en productassortiment.

Onze servers zorgen ervoor dat de producten in jouw webshop snel worden getoond. Deze snelheid is essentieel voor de verkoop van producten, een lange laadtijd zorgt ervoor dat veel potentiele klanten al voortijdig afhaken.

Geen tijd, zin of kennis om zelf jouw website te stylen? Je wilt gebruik maken van snelle en betrouwbare hosting? Dan kies je gewoon voor dit alles in 1 pakket! Wij maken jouw webshop, installeren de plugin en hosten deze op onze servers.

Wij maken voor jou een webshop inclusief een premium thema, volledig in jouw eigen huisstijl. Zodra deze klaar is kun je direct van start met de verkoop van producten! Je hoeft je niet bezig te houden met het ontwerpen en stylen van jouw webshop en dit alles voor een zeer attractieve prijs!