Je bent op de printwebwinkel contactpagina

Heb je een vraag, wil je meer informatie of een voorstel op maat? Neem dan contact met ons op. Op deze Printwebwinkel contactpagina vind je alle contactgegevens. Wij beantwoorden je vraag of verzoek binnen één werkdag.

Op zoek naar antwoorden?

veelgestelde vragen

Wij helpen je graag. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 – 17.30 uur.

Printwebwinkel B.V.
Oldengaerde 12
8226 RZ Lelystad
Nederland

E: info@printwebwinkel.nl
T: +31 (0) 85 800 0710

KvK-nummer: 82474419
Btw-nummer: NL862484856B01

IBAN: NL35 ABNA 0101 4153 70
BIC: ABNANL2A

Openingstijden:
Ma t/m vr van 9:00 – 17:30

Demo bekijken

Veelgestelde vragen

De plugin is specifiek ontworpen voor WooCommerce dus heb je een WooCommerce webshop dan is de plugin daarbinnen eenvoudig te gebruiken. Op termijn zullen er ook plugins beschikbaar zijn voor o.a. Lightspeed, Magento en Shopify.

Heb je al een webshop dan dien je alleen de plugin te installeren en kun je beginnen met verkopen. Bestel je de WordPress installatie met plugin dan zorgen wij ervoor dat dit direct na jouw opdracht en de betaling plaatsvind, je moet dan alleen nog zelf jouw webshop voorzien van content (de producten zijn al toonbaar door de plugin). Kies je onze totaaloplossing dan moet je rekening houden met een levertijd van 2-3 weken maar daarna kun je wel direct beginnen met verkopen!

De plugin zorgt voor een koppeling tussen de API van de producent/leverancier en jouw WooCommerce webshop. Je kunt zelf kiezen welke producten je wilt tonen binnen jouw webshop en je kunt jouw webshop helemaal in jouw eigen huisstijl ontwerpen!

Momenteel zijn er ruim 440 producten aanwezig. Dit aantal breid zich echter steeds uit waardoor je steeds nieuw aanbod kunt tonen in je webshop.

Dit komt voort uit de vraag van resellers naar een mogelijkheid om producten via WooCommerce aan te bieden. De laagdrempeligheid, flexibiliteit en het kostenaspect speelt hierin uiteraard een grote rol.