Complete webshop + Printwebwinkel Connect plugin + hosting

Een WooCommerce webshop inclusief de Printwebwinkel Connect plugin en gehost op onze servers

Bij deze oplossing ontwikkelen wij voor u een WooCommerce webshop in uw huisstijl. Wij installeren voor u de Printwebwinkel Connect plugin en de webshop word gehost op onze servers.

WOOCOMMERCE WEBSHOP

U heeft geen tijd, zin of kennis om een webshop in eigen beheer te ontwikkelen? Wij ontwikkelen voor u graag een WooCommerce webshop volledig in uw huisstijl. Wij ontwikkelen uw webshop op basis van een premium thema aan de hand van uw wensen. Belangrijk om te weten: wij maken geen “13 in een dozijn” webshops.

Uw webshop word ontwikkeld met de nieuwste technieken en met gebruiksvriendelijkheid en snelheid als een paar van de belangrijke uitgangspunten. Wilt u ook een koppeling naar bijvoorbeeld uw boekhoudsysteem of wilt u een maatwerkoplossing? Wij bouwen dit graag voor u in zodat u nog efficiënter kunt werken.

Nadat de webshop is opgeleverd kunt u uiteraard eenvoudig zelf content aanpassen of toevoegen, maar u kunt dit ook door ons laten doen. Hetzelfde geld voor bijvoorbeeld online marketing; u kunt dit zelf doen of uitbesteden aan ons. Flexibiliteit; niet alleen in het ontwerp van de webshop, maar ook bij alle bijkomende diensten.

PRINTWEBWINKEL CONNECT PLUGIN VOOR WOOCOMMERCE

Met de Printwebwinkel Connect plugin maakt u een koppeling tussen uw webshop en de API van de gekozen leverancier(s).

De Printwebwinkel Connect plugin is zo ontwikkeld dat alleen het hoognodige wordt geïnstalleerd binnen uw webshop; dit is uiteraard zeer  belangrijk voor de snelheid van uw webshop. En snelheid is van groot belang want een trage webshop zorgt ervoor dat bezoekers al voortijdig afhaken.

Zodra de Printwebwinkel Connect plugin is geïnstalleerd heeft u de beschikking over alle beschikbare producten van de leverancier(s) u hoeft dus geen productlijsten te uploaden of vooraf samenstellingen te maken.

De Printwebwinkel Connect plugin maakt een live verbinding met de gekozen leverancier(s) en hierdoor worden ook de prijzen live berekend; nooit meer verouderde prijzen binnen uw webshop!

PRINTWEBWINKEL HOSTING

Uw webshop word gehost op de servers van Printwebwinkel en u heeft daarmee een oplossing waarbij snelheid, veiligheid en stabiliteit voorop staat.

U krijgt van ons een royale webruimte van 50 GB en u heeft 1 TB dataverkeer per maand. Uiteraard ontvangt u ook een SSL certificaat en wij monitoren uw webshop 24/7.

BESTEL DIRECT

PRODUCTEN

Snelle weergave van de door de leverancier(s) aangeboden producten binnen uw WooCommerce webshop.

FUNCTIES

De plugin bevat vele functies waarmee u de producten, categorieën, orders, marges en verkopen kunt beheren.

LEVERANCIERS

Het aanbod leveranciers zal steeds worden uitgebreid met leveranciers die van toegevoegde waarde zijn.

UPDATES

De plugin wordt continue doorontwikkeld en hierdoor zullen steeds nieuwe functies beschikbaar komen.