Een uitdagende baan
binnen een innovatief bedrijf?

Bij Printwebwinkel ontwikkelen wij oplossingen voor resellers van visuele communicatie. Onze klantenkring bestaat uit zowel eenmanszaken als grote organisaties. Ben je op zoek naar een leuke en uitdagende functie? Bekijk dan hieronder onze openstaande vacatures. Staat er momenteel geen passende vacature tussen, stuur dan een open sollicitatie met motivatie Wij nemen dan contact met je op zodra wij een passende functie hebben.

Openstaande vacatures

Momenteel hebben wij geen openstaande vacatures. Indien je interesse hebt om bij ons te komen werken en een melding wilt ontvangen als wij een passende functie voor je hebben, vul dan hiernaast het formulier in en voeg jouw CV (incl. motivatie) toe.
Als je een open sollicitatie stuurt dan bewaren wij deze, inclusief jouw cv, 1 jaar binnen onze systemen, hierna wordt deze automatisch verwijderd.

afbeelding vacatures

Vul hier je gegevens in

Werken bij Printwebwinkel betekend werken in een gedreven en enthousiast team. Bij ons vind je een prettige, open maar ook zeer uitdagende werkomgeving waar je alles uit je zelf kunt halen.

Welke functies bestaan er binnen ons bedrijf?

Development

Senior Developer

Zelfstandige Developer met ruime ervaring in de programmeertalen. Pro-actieve instelling, kan prima alleen werken maar is zeker een team player.

Sales & Marketing

Account Managers

Je hebt een drive om te verkopen en bent daarnaast een goede klantmanager. Je doet veel zelfstandig maar begrijpt dat je in een team werkt met hetzelfde doel.

Support

Systeem Specialist

Jij neemt snel en uitgebreid kennis van de software en kan hierdoor zelfstandig oplossingen bieden aan onze klanten. Communicatief vaardig en oplossingsgerichtheid zijn voorwaarden.

Junior Developer

Je hebt interesse in programmeren en hebt al wat ervaring. Je kunt goed in een team werken en je bent leergierig.

Online Marketeer

Zorgen dat de klanten gezien en gevonden worden en het verhogen van conversies zijn jouw drijfveer. Hoeveelheid ervaring is afhankelijk van de functie.

Support Medewerker

Je hebt veel contact met klanten (eerste lijn) en beantwoord de meest voorkomende vragen. Je werkt nauw samen met de systeem specialist bij eventuele storingen of bugs in de software.

Stagiair Developer

Je hebt interesse in programmeren en wilt je verder ontwikkelen in combinatie met school. Je kunt goed luisteren en je bent niet bang om initiatief te nemen.

Internal Sales

Je bent de spin in het web die zorgt dat alles intern op rolletjes loopt.. Telefonisch contact met klanten schrikt jou niet af en uiteraard sta jij stevig in je schoenen.

Support Stagiair

Je vind het leuk om het support team te ondersteunen en naar een support functie toe te groeien. Jouw opleiding sluit aan bij de werkzaamheden, bijvoorbeeld communicatie.