De functionaliteiten van onze Printwebwinkel Connect plugin

Onze plugin is ontwikkeld samen met en voor resellers van visuele communicatie. Op deze pagina tonen wij u een aantal huidige en toekomstige functionaliteiten.

DEMO WEBSHOP
Functies die uw werk makkelijker maken

Onze plugin biedt veel functionaliteiten die voor u van belang zijn

Dashboard

Functies overzichtelijk weergegeven

Op het dashboard ziet u een overzicht van een aantal belangrijke functies. Zo kunt u hier vandaan direct naar een aantal onderdelen toe.
Ook treft u hier een duidelijk overzicht van nieuwe producten maar ook van door de leveranciers verwijderde producten.

Leveranciers

Leveranciers met toegevoegde waarde

Via de link leveranciers ziet u met welke leverancier(s) u een koppeling heeft. U kunt hier de instellingen per leverancier instellen.
Zo stelt u eenvoudig de globale marge voor nieuwe producten in en de manier waarop u een order wilt afhandelen.

Orders

Controle over het orderproces

Via deze link kunt u alle aanwezige orders bekijken en verwerken volgens de instellingen die u voor de betreffende leverancier(s) heeft ingevoerd.
Ook kunt u hier eventueel bestanden goedkeuren en de order doorsturen naar de leverancier (afhankelijk welke instellingen u heeft gekozen).

Producten

Groeiend assortiment producten

Hier treft u een overzicht van alle binnen uw webshop aanwezige producten per leverancier en onder andere de door u ingestelde marge per product.
Nieuwe producten worden door Printwebwinkel snel beschikbaar gesteld en kunt u, desgewenst , toevoegen aan uw webshop.

Categorieën

Eenvoudig producten categoriseren

Je eigen categorieën aanmaken doe je snel en eenvoudig binnen WooCommerce. Ook kun je onze standaard categorieën met 1 druk op de knop toevoegen aan jouw WooCommerce webshop.

Ondersteuningscentrum

Voor al jouw vragen en opmerkingen

Met de introductie van de nieuwste release is ook een volledig nieuw onderdeel beschikbaar: het ondersteuningscentrum. Het ondersteuningscentrum bestaat momenteel uit 2 onderdelen; onze kennisbank waarbinnen wij veel voorkomende vragen beantwoorden en het ticketsysteem bij problemen of verzoeken.

Tickets

Storingen snel gemeld en snel opgelost

Ervaar je problemen met de koppeling of mis je bepaalde functionaliteiten? Als je een ticket aanmaakt dan wordt jouw melding vastgelegd binnen ons systeem en kunnen wij je snel van dienst zijn. Als je een ticket aanmaakt kun je kiezen om deze een privé of openbaar status te geven.

Ideeënbus

Jij weet als geen ander wat je nodig hebt

Met de introductie van onze ideeënbus bieden wij de resellers de mogelijkheid om gezamenlijk wensen voor onder andere extra functionaliteiten op een eenvoudige manier aan te geven. Ook voor ons is de ideeënbus erg handig omdat wij dan weten welke functionaliteieten het meest gewenst zijn.

in de nabije toekomst

Een aantal toekomstige functionaliteiten

dynamische marges
editor
meertaligheid
Probo koppeling
bedrijfskleding koppeling
relatiegeschenken koppeling